Як приготувати м’ясо в соусі Теріякі

Існує багато способів приготувати смачне та соковите м’ясо. І всі вони безумно хороші. Сьогодні ми вирішили перевірити рецепт приготування свинини у соусі Теріякі. Вийшло дуже смачно та апетитно. Готувати цю страву зовсім не складно. М’ясо в соусі Теріякі буде до смаку усім пошановувачам м’ясних страв.

М’ясо в соусі Теріякі – просто і смачно

ПОТРІБНО

  • 1 кг свинини
  • 5 горошин духмяного перцю
  • 2 лаврових листи
  • 1 цибулина
  • 1 морквина
  • сіль, молотий чорний перець за смаком
  • олія
  • Для соусу: 2 ч. л. французької гірчиці, 2 ст. л. соусу теріякі; 2 ст. л. соевого соусу; рублена зелень петрушки за смаком; 1 невеликий зубчик часнику

ПРИГОТУВАННЯ
1. М’ясо вимити й викласти у каструлю. Додати очищені та розрізані на декілька частин моркву та цибулю, перець горошком, лавровий лист, 1 ч. л. солі. Потім влити води стільки, щоб покрила мясо. Готувати, попередньо знявши шум, близько 30 хв.
2. Тим часом у невеликій мисочці зєднати усі інгредієнти для соусу. Додати пропущений через прес часник і ретельно перемішати.

Як приготувати м'ясо в соусі Теріякі

3. Мясо дістати з каструлі і перекласти у сковороду, застелену пергаментом і змащену олією. Запікати свинину у духовці 20 хв за 190 °С.

Як приготувати м'ясо в соусі Теріякі

4. Потім мясо ретельно змастити соусом і запікати ще близько 10 хв.
5. М’ясо в соусі Теріякі повністю охолодити і тільки потім нарізати на шматки. Смачного!

Дивіться також:
Булочки з корицею – просто и смачно

Фото: Рixabay.com

Дуже смачний сирний кекс

Кекс с творогом
Смачний хлеб з морквою та цибулею

хліб с морквою і цибулею
Фунчоза з м’ясом по-корейськи

Фунчоза по-корейски

Яловичина у вині

м’ясо у вині

Маршмеллоу у домашніх умовах – просто і смачно

маршмеллоу
Фото: Pixabay.com

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *