Як приготувати м’ясо в соусі Теріякі
Існує багато способів приготувати смачне та соковите м’ясо. І всі вони безумно хороші. Сьогодні ми вирішили перевірити рецепт приготування свинини у соусі Теріякі. Вийшло дуже смачно та апетитно. Готувати цю страву зовсім не складно. М’ясо в соусі Теріякі буде до смаку усім пошановувачам м’ясних страв.
М’ясо в соусі Теріякі – просто і смачно
ПОТРІБНО
- 1 кг свинини
- 5 горошин духмяного перцю
- 2 лаврових листи
- 1 цибулина
- 1 морквина
- сіль, молотий чорний перець за смаком
- олія
- Для соусу: 2 ч. л. французької гірчиці, 2 ст. л. соусу теріякі; 2 ст. л. соевого соусу; рублена зелень петрушки за смаком; 1 невеликий зубчик часнику
ПРИГОТУВАННЯ
1. М’ясо вимити й викласти у каструлю. Додати очищені та розрізані на декілька частин моркву та цибулю, перець горошком, лавровий лист, 1 ч. л. солі. Потім влити води стільки, щоб покрила м‘ясо. Готувати, попередньо знявши шум, близько 30 хв.
2. Тим часом у невеликій мисочці з‘єднати усі інгредієнти для соусу. Додати пропущений через прес часник і ретельно перемішати.
3. М‘ясо дістати з каструлі і перекласти у сковороду, застелену пергаментом і змащену олією. Запікати свинину у духовці 20 хв за 190 °С.
4. Потім м‘ясо ретельно змастити соусом і запікати ще близько 10 хв.
5. М’ясо в соусі Теріякі повністю охолодити і тільки потім нарізати на шматки. Смачного!
Дивіться також:
Булочки з корицею – просто и смачно

Смачний хлеб з морквою та цибулею
Маршмеллоу у домашніх умовах – просто і смачно
