Смачний пиріг з капустою і печерицями

Дуже вдалий рецепт! Готуємо смачний пиріг з капустою і печерицями. Щоб приготувати таку випічку, знадобиться дріжджове тісто та капуста, смажена з овочами та печерицями. У начинку при обсмажуванні можна додати трохи томатної пасти. Щоб начинка була ароматніша, використовуйте спеції (сіль, мелений чорний або білий перець, кумін, мелений пажитник,  італійські трави, куркуму, копчену паприку.

Як приготувати пиріг з капустою і печерицями

ПОТРІБНО

  • 350 г дріжджового тіста за цим рецептом
  • 200 г капусти, смаженої з цибулею, морквою та печерицями
  • 1 яєчний жовток для змащування виробу
  • рафінована олія для змащування форми

ПРИГОТУВАННЯ
1. Тісто розділити 2 частини: більшу та меншу. Більшу частину тіста розкачати та викласти в змащену олією форму.

пиріг з капустою и печерицями
2. Викласти на тісто капусту з грибами, розрівняти.
пиріг з капустою и печерицями
3. Меншу частину тіста розкачати, вирізати смужки, трохи скачати їх і розкласти поверх начинки решіточкою. Змастити решіточку жовтком.
4. Випікати пиріг у духовці близько 35 хв при 180–190 градусах. Смачний пиріг з капустою і печерицями готовий! Приємного чаювання!

пиріг з капустою и печерицями

Поради

Для приготування пирога на дріжджовому тісті можна використовувати окрім білокачанної капусти також пекінську капусту, савойську або броколі. За цим рецептом вийде також чудовий пиріг із солодкою начинкою. Наприклад, із фруктами або ягодами. Якщо готуєте пиріг із солодкою начинкою, при замісі тіста додайте трохи ваніліну. Начинка з яблук буде смачнішою, якщо додати мелену корицю та кардамон. Щоб фрукти в процесі приготування не потемніли, полийте їх невеликою кількістю соку лимона і перемішайте.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *