Ситний гороховий суп з печерицями

Для тих, хто любить густі супи, пропонуємо відмінний рецепт! Ситний гороховий суп с печерицями виходить смачний і ароматний. Вам сподобається оксамитова консистенція і неймовірний аромат смажених печериць. Якщо у вас є лісові гриби, то можна приготувати з ними, суп стане ще смачнішим. Ситний гороховий суп з печерицями для усіх любителів перших страв. Приготуйте – не пошкодуєте!

Як приготувати гороховий суп з печерицями

ПОТРІБНО

  • 1,5 скл. гороху
  • 300 г свіжих печериць
  • 1–2 картоплини
  • 1 морквина
  • 2 цибулини
  • сіль, перець, лавровий лист до смаку
  • 5–7 шт. перцю горошком
  • 0,5 ч. л. меленої паприки

ПРИГОТУВАННЯ
1. Горох промити та замочити на ніч у холодній воді. Овочі почистити. Цибулю нарізати кубиками, моркву і картоплю – соломкою.
2. Горох перекласти у каструлю та залити водою (приблизно 2 л). Додати 2 ст. л. нарізаної цибулі, паприку, лавровий лист, перець горошком, 1 ч. л. солі та готувати  45 хв. Через 20 хв додати картоплю.

суп гороховий з печерицями
3. Цибулю і моркву обсмажити протягом 5 хв на олії. Гриби нарізати, додати до овочів і смажите на олії близько 7 хв.
4. Потім суп посолити, поперчити, викласти овочі з грибами та готувати 15 хв. За бажанням  можна додати до горохового супу дрібно нарізаний кріп і подати з сухариками. Ситний гороховий суп з печерицями готовий! Смачного!

суп гороховий з печерицями

Поради
Замість води гороховий суп можна приготувати на бульйоні: м’ясному, курячому чи овочевому.
Мариновані гриби для горохового супу не підійдуть, краще взяти будь-які свіжі гриби.

Дивіться також:
Борщ с пекинской капустой и шампиньонами

борщ с пекинской капустой
Суп с фрикадельками и вермишелью

суп с фрикадельками
Мисо суп с куриным филе

Мисо суп с куриным филе и тофу
Аппетитный рассольник с рисом и курицей

рассольник
Готовим постный (вегетарианский) суп с фасолью и грибами

суп с фасолью и грибами

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *