Булочки с корицею

Зовсім не складні в приготуванні, але чудові булочки з неймовірно смачним ароматом кориці. Булочки з корицею – відмінна випічка до чаю, кави або молока. За бажанням прикрасити їх можна цукровою пудрою або тертим білим шоколадом.

Булочки с корицею – перевірений часом рецепт
  • Для опари:
    20 г свіжих пекарських дріжджів
    1 ст. л. цукру
    1 ст. л. борошна
    5 ст. л. молока
  • Для тіста:
    450 г борошна
    50 г вершкового масла
    2 яйця
    150 мл молока
    дрібка солі
  • Для начинки:
    80 г вершкового масла
    150 г коричневого цукру
    0,5 пак. ванільного цукру
    1 ч. л. кориці
    20 г вершкового масла для змащення булочок

ПРИГОТУВАННЯ

1. Для опари у невеликій склянці розтерти дріжджі та змішати з цукром і борошном. Влити тепле молоко, перемішати і залишити у теплому місці на 20 хв.
2. Для тіста борошно просіяти з дрібкою солі, всипати у миску, додати м’яке вершкове масло, яйця, влити опару і, вливаючи тонкою цівкою молоко, вимісити тісто. Накрити тісто рушником і дати підійти у теплому місці 1 год.
3. Тим часом 50 г вершкового масла розтопити і змішати з цукром, ванільним цукром та корицею.
4. Тісто обім’яти, розділити на 2–3 частини і розкачати їх в пласти. Змастити пласти масляною сумішшю., згорнути рулети і нарізати шматочками.
5. Деко застелити пергаментом для випічки, трохи змастити олією. Перекласти вироби на достатній відстані один від одного і дати їм підійти близько 20 хв. Потім змастити булочки розтопленим вершковим маслом.
6. Випікати у духовці 25–30 хв за 190 °С.

Дивіться також:
Яловичина у вині – смакота до свята
Булочки з корицею

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *